KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK! KÖSZÖNJÜK! – TÖBB MINT SZÁZ WW CSOMAGRA ÉRKEZETT DECEMBERBEN MEGRENDELÉS!

Nem győzzük elégszer megköszönni partnereinknek és vásárlóinknak a cégünk felé tanúsított pozitív véleményeket és nem utolsó sorban a rengeteg megrendelést!

Egész évben éreztük, ahogyan tavaly is…de most! A most decemberben beáradó megrendelések száma igazán megtisztelő számunkra, nagyon-nagyon szépen köszönjük!

Folyó hónapban több mint száz tantermi csomagra kaptunk megrendelést, és ugyan még nincs vége az évnek, mert több tucat tantermi rendelés megrendelése is folyamatban van, minden rekordot megdönt. Több száz érintőképernyő, több ezer tablet, több ezer szoftver, több száz képzés és rengeteg kiegészítő rendelés a többi üzletágunkban is.

Nagyon örülünk, hogy az óriási raktárkészletben segítségünkre volt az SKC Holding vezetősége is, akik lehetővé teszik, hogy az extrém mennyiségű rendeléseket mihamarabb el is tudtuk, tudjuk juttatni a vásárlóinkhoz.

Természetesen a legnagyobb köszönet a viszonteladóinkat és partnereinket illeti, hisszük, hogy a WordWall School tantermi csomagok, az ipari gépek, a higiéniai eszközök, a munkaruhák, az informatikai eszközök és bútorok szállítása közös siker! Ezt együtt csináltuk végig! Köszönjük szépen!

A szállítást végző kollégáimnak, az irodai kollégáknak (Budapesten, Debrecenben és Egerben is), a külső alvállalkozó partnereknek is szeretnénk megköszönni éves munkájukat!

és ezúton is kívánunk mindenkinek:

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT!

FORZA SKC! 🙂