Egy újabb konténernyi érintőképernyős interaktív kijelző szállítása

A tavalyi évben is piacvezető SKC AVA2 érintőképernyős interaktív érintőképernyő sikere folytatódik! Idén, már több száz érintőképernyő szállítását végezhettük el, a hozzá tartozó BETTSHOW díjas WordWall edukációs szoftvercsomaggal. Most, a már gyártás alatt lévő készletünket rendelték meg egyben. A termék 5 éves gyártói garanciája, tűéles képe (4K) és a tartozék edukációs szoftver ár/érték arányban a piac egyik legjobb döntése.

 
Jó hír lehet, hogy azon felhasználóinknak, akik a többi márkanévre esküdnek, azoknak is jó megoldással szolgálhatunk! Hiszen hazai forgalmazói vagyunk más, nagy gyártók termékeinek is, mint pld. az Avtek, a SmartBoard, a Ctouch, az I3 Technologies, az Infocus stb. termékeknek is. Természetesen csak nálunk tartozék a WordWall 3 online edukációs szoftver, melynek segítségével nem csak az interaktív felület, hanem az okostelefonok, tabletek és notebookok is bevonhatóak a képzések során!
 
Termékeink megtalálhatóak országosan óvodákban, iskolákban, felső oktatási intézményekben, nyelviskolákban, cégeknél, nagyvállalatoknál is!
Tehát ha interaktív tábla vagy érintőképernyő – akkor forduljon a szakértőkhöz, irány az SKC-Solution Kft! További információ: webshop@skc.hu
 
A megrendelést ezúton is köszönjük!
 
SKC Holding – Ötlettől a sikerig