SZEBIT 2019 – Kiállítás Szegeden – az SKC Holding részvételével

Harmadik éve rendezi meg kiemelt partnerünk, a PC Trade Systems Kft Szeged városában  a SZEBIT IT szakkiállítást, ahol cégünk idén sem hiányozhatott.
A háromezres látogatósereg részére bemutahattunk az új SKC AVA3 érintőképernyőt, az AVA Skizze Pent-t és az SKC AVA Robi programozató robotokat.

A WorkShop során pedig megismerhették a felhasználók a WordWall3.hu szoftverben található digitális tartalmakat is az új SKC AVtek 65″ érintőképernyőn, ami nem mellesleg motorosan állítható magasságállítással is rendelkezik, az alsó tagozatos gyermekek vagy kerekesszékkel rendelkező hallgatók részére.

Újdonságként bemutattuk az I3-Technologies legújabb konferencia eszközét, az I3Sixty eszközt is, ami nem csak érintőképernyő, de a mobil állványon elforgatható, a táblára írt tartalom QR kóddal pdf-ben telefonon vagy tableten letölthető, de videókonferencia rendszer (kamerával) és digitális flipchart is egyben, fehértábla üzemmóddal.

A Panda Antivírus és a Szegedi Egyetem standjain ugyanígy az SKC AVtek és I3-Technologies termékeket használhatták a látogatók.

Minden kedves látogatónak köszönjük a részvételt, a szervező partnerünknek pedig ezúton is gratulálunk a párját ritkító rendezvényhez!

Amennyiben felkeltette érdeklődését bármelyik termékünk, kérje ajánlatát a webshop@skc.hu címen.