Mit kell tudni a csak Magyarországon kapható WordWall3 Full Pro örökös liszenszről?

2. Sokan kérdeztétek – íme a gyors válaszok
Kérdés: Mit kell tudni a csak Magyarországon kapható WordWall3 Full Pro örökös liszenszről?
Válasz:https://wordwall3.hu/arak oldalon található meg a magánszemélyeknek és intézményeknek is kapható “Pro” és cégeknek kapható “Enterprise” verzió. Mindkettő ugyanazt tudja, tehát a Full verzió, csak az egyik cégeknek, a másik intézményeknek vagy maggánszemélyeknek érhető el. Aki megvásárolja, az örökös liszenszt kap, amire a gyártó 5 év garanciát is vállal. Nem csak belépést, de korlátlan tárhelyet is kap a csomagban. Ez a liszensz típus jár egyébként minden SKC-Solution Kft által forgalomba hozott interaktív táblához és kijelzőhöz is! Aki regisztrál a megkapott liszensz kóddal, az tud 34 féle és korlátlan számú Activity-t feladatot generálni a beírt tartalmakból és ezt tudja használni interaktív táblán vagy kijelzőn is. Ezen kívül “diavetítés” funkcióban tudja használni a “Közösség” oldalunkat is, ahol több mint 10 millió digitális tartalom van, amit más felhasználók készítettek el világszerte!

Természetesen lefordítottuk az oldalt magyar nyelvre is!

Minden tartalom nyomtatható és konvertálható pdf fájlokba is, így küldhető, kiosztható a tartalom papíralapon is. Ezen kívül nem csak a felhő alapú online verzió, hanem az offline Windows verzió is telepíthető, ha nem lenne épp internet, akkor is használható. Később a lementett fájl feltölthető a felhő verzióba is, tehát importálható a ww formátumú offline fájl. A tanulói tableteken megosztható a tartalom is, felhő alapon 4, a telepíthető verzióban 15 féle módon. Az online verzióban készült saját és a közösségi fülben talált tartalmak mindegyike használható, átírható és megosztható, nem csak képernyőn, tanulói tableteken és egyéb PC monitorokon, de házi feladatként is kiadhatóak. Így redkívül jó távoktatási szoftver is egyben.

Az SKC-Solution Kft 12 havi részletfizetési lehetőséget is biztosít, így hosszú távon is megtérül a bérelhető verziókkal szemben!

Sok siker a használathoz! Üdv, SKC-Solution Kft

Előző rész:

Melyik az ingyenes WordWall, és mire lehet használni?