Mi a valóban fontos szempont, az interaktív eszközök választásakor?

Magyarország egyik legerősebb vizuáltechnikai szállítója! Gyártói garancia és hazai szakszerviz! ? Válaszd az SKC-Solution megoldásait!
Ne kockáztass, ne rendelj negatív eredményű cégtől érintőképernyőt, mert ki tudja hol lesz az a cég pár év múlva! 😉 Megrendelés előtt használd az e-cegjegyzek.hu oldalt! Érdemes! 😉

WordWall3 (www.wordwall3.hu ) mindenre kiterjedő tantermi tananyag és prezentáció szerkesztő szoftverét ? Válaszd az SKC-Solution megoldásait! Ne kockáztass, ne rendelj negatív eredményű cégtől szoftvert, mert ki tudja hol lesz az a cég pár év múlva! 😉 Több mint 4500 hazai és több mint százezer külföld felhasználó nem tévedhet! Megrendelés előtt használd a demó verziót és kérj ajánlatot! Érdemes!

Válaszd az SKC-Solution megoldásait! Hat nemzetközi gyártó hazai képviselete (http://www.skcvisual.hu), mindenre kiterjedő megoldással. Fém keret az érintőképernyők esetén, de nálunk nem csak a keret védi meg a kijelzőt, hanem a felület is IP ütés és cseppálló alap kiépítésben, 3-5-7 és 8 év gyártói garancia!!! típusoktól és gyártóktól függően, a legnagyobb csatlakoztathatóság (a portok számát vevői igények alapján gyártatni tudjuk) ? Válaszd az SKC-Solution megoldásait! Ne kockáztass, ne rendelj negatív eredményű cégtől termékeket, mert ki tudja hol lesz az a cég pár év múlva! ;-)Megrendelés előtt használd az e-cegjegyzek.hu oldalt! Érdemes!

Országos viszonteladói hálózat – közel a segítség! ? Válaszd az SKC-Solution megoldásait! Ne kockáztass, ne rendelj olyan terméket, ahol csak egy márkát árusítanak, kijelentve, hogy: “Ez a legjobb, a többi nem jó!” 😉 Megrendelés előtt használd az internetet, keress rá a termékekre és megoldásokra, a közeli informatikai cégeknél kérj tanácsot és válassz olyan megoldást, ami országszerte elterjedt és nem csak egyféle termékre mondják azt, hogy “ez a legjobb”! Kérj testreszabott ajánlatot!! Érdemes!

Válaszd az SKC-Solution megoldásait! A hatféle érintőképernyőhöz és a tartozék WordWall szoftverhez nem csak üzembehelyezési oktatást, de az Oktatási Hivatal által regisztrált akkreditált képzést is kérhetsz! Nem muszáj csak “dobozt átvenni”, amikor elérhető a kulcsrakész rendszert is kaphatsz oktatással együtt! ? Válaszd az SKC-Solution megoldásait!

Minket nem az egyszeri eladás éltet, mi azt szeretnénk, ha a vásárlás után évekkel is boldog és elégedett felhasználó lennél.